آیا دیجی کالا با قیمت ۴۵ میلیارد تومان به سنگاپوری ها واگذار شده است؟
سه شنبه 7 بهمن 1393 ساعت 20:17 | بازدید : 967 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 آیا دیجی کالا با قیمت ۴۵ میلیارد تومان به سنگاپوری ها واگذار شده است؟

========================================
شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳، شبکه خبر میزبان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی بود. در بخشی از این برنامه بهروز نعمتی (نماینده مجلس) از واعظی خواست برای درآمدزایی به سمت سرویس های نوین مجازی پیش بروند.

وی در این باره اظهار کرد: به عنوان مثال ارزش گذاری در دنیا کنونی بر سر موضوعاتی نظیر واتزاپ است که با هزینه ۱۹ میلیارد دلار به فیسبوک فروخته شد. در داخل کشور هم مجموعه‌ خوبی نظیر دیجی‌ کالا داریم که با قیمت ۴۵ میلیارد تومان توسط سنگاپوری‌ها خریداری گشته است.

این جمله آخر عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، برای بسیاری از کارشناسان، متخصصان و علاقه مندان فناوری اطلاعات و ارتباطات تعجب برانگیز بود.

موضوع مذکور ما را نیز با شگفتی روبرو کرد. به همین خاطر این مطلب را پیگیری کردیم. ابتدا برای شنیدن صحبت های بهروز نعمتی نماینده مجلس شورای اسلامی با او تماس گرفتیم ولی به خاطر در دسترس نبودن موبایلش موفق به گفتگو نشدیم.

موضوع را از تیم مدیریت مجموعه دیجی کالا پیگیر شدیم. آنها نیز بیانه ای صادر نمودند و در آن این مساله را تکذیب کردند.

متن تکذیبیه به شرح زیر است:

«دیجی‌ کالا شایعات منتشر شده در مورد واگذاری سهام خود را که در برنامه زنده گفت‌ و گوی خبری شبکه خبر پخش شد، رسما تکذیب می‌ کند.

در برنامه زنده گفت‌ و گوی خبری شبکه خبر که در ساعات پایانی روز شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۳ با حضور جناب آقای محمود واعظی، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات و جناب آقای بهروز نعمتی، نماینده محترم مجلس و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی پخش گردید، مواردی خلاف واقع درباره شرکت دیجی‌ کالا عنوان شد.

در این گفت‌ و گو عنوان شد «شرکت دیجی‌ کالا با مبلغ ۴۵ میلیارد تومان توسط شرکت سنگاپوری خریداری شده است»، که اطلاعات نادرستی به این شرکت نسبت داده شده است. شرکت دیجی‌ کالا، توسط کار‌آفرینان ایرانی شکل یافته و رشد کرده است و هم‌اکنون نیز به دست متخصصان بومی مدیریت و هدایت می‌ شود. این شرکت کاملاً ایرانی بوده و هیچ گونه انتقال سهمی به سهامدار غیر ایرانی صورت نگرفته است.»



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مصرف طولانی آنتی هیستامین 'ممکن است خطر ابتلا به آلزایمر را در سالمندان زیاد کند'
سه شنبه 7 بهمن 1393 ساعت 20:11 | بازدید : 1054 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می‌دهد سالمندانی که بیشتر از سه سال برخی از داروهای رایج برای درمان حساسیت و بی خوابی را مصرف می‌کنند بیشتر در خطر ابتلا به دمانس و آلزایمر قرار می‌گیرند.

در این تحقیق ۳۴۳۴ سالمند بالای ۶۵ سال که نشانی از دمانس (زوال عقل) در آنها دیده نمی شد را انتخاب کردند و وضعیت سلامتی و پرونده پزشکی و دارویی آنها را در مدت ده سال زیر نظر گرفتند.

در این مدت ۷۹۷ نفر به دمانس دچار شدند.

دانشمندان متوجه شدند کسانی که بیش از سه سال، هر روز این داروها را با دوزهای بالا مصرف می کردند بیشتر در خطر ابتلا به دمانس قرار داشتند.

این داروها بیشتر برای درمان حساسیت فصلی (تب یونجه)، بی خوابی، افسردگی و بی‌اختیاری ادرار تجویز می‌شوند و تقریبا بیست درصد آنها بدون نسخه به فروش می روند.

ویژگی مشترک این داروها خاصیت آنتی کولینرژیک آنهاست که از کار یکی از ناقل های مهم عصبی به نام استیل کولین جلوگیری می کنند.

داروهایی که خاصیت آنتی کولینرژیک دارند مثل بقیه داروها عوارض جانبی دارند و معمولا در راهنمای این داروها به کاهش تمرکز، ضعف حافظه، خشکی دهان، تاری دید و یبوست اشاره می شود.

این بررسی نشان داد کسانی که بیشتر از سه سال حداقل روزی ده میلی‌گرم داوری ضد افسردگی سه حلقه‌ای دوکسپین یا چهار میلی‌گرم دیفن هیدرامین (ضد حساسیت و خواب‌آور) یا روزی پنج میلی‌گرم اکسی‌بوتیرین (بی اختیاری ادرار) مصرف می کنند بیشتر در خطر دمانس قرار دارند.

با این حال متخصصان می گویند کسانی که این داروها را مصرف می کنند نباید نگران باشند و نباید سرخود مصرف این داروها را ناگهان قطع کنند.

اما "پزشکان و داروسازان لازم است از این رابطه بالقوه مطلع باشند" و یا داروهای دیگر را مد نظر بگیرند و یا اگر چاره دیگری نیست این داروها را با حداقل دوز و کوتاهترین زمان ممکن تجویز کنند.

دکتر سایمون ریدلی از مرکز تحقیقات آلزایمر بریتانیا می گوید که این تحقیق جالب است، اما نتایج آن قطعی نیست، چون شواهد محکمی برای اینکه این داروها ایجاد دمانس می کنند وجود ندارد.

اما دکتر داگ براون از انجمن آلزایمر بریتانیا می گوید این نگرانی از قبل وجود داشته که "استفاده دائم سالمندان از داروهای آنتی کولینرژیک، برای مثلا درمان حساسیت فصلی یا بی خوابی، در شرایط خاصی می تواند خطر دمانس را زیاد کند و این تحقیق هم این نکته را تقویت می کند."

با این حال بیشتر کارشناسان معتقدند در این زمینه به تحقیقات جامع تری نیاز هست تا مثلا روشن شود که آیا مصرف متناوب و کوتاه مدت این داروها هم خطر دمانس را زیاد می‌کند یا این عارضه فقط در مصرف طولانی ایجاد می شود.

علاوه بر این باید روشن شود که آیا تمام داروهای آنتی‌کولینرژیک به طور یکسان خطر دمانس را زیاد می‌کنند یا این اثر در داروهای مختلف متغیر است.


موضوعات مرتبط: اطلاعات عمومی , پزشکی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مفاخر آذربایجان-میرزا جبار عسگرزاده معروف به جبار باغچه‌بان
سه شنبه 7 بهمن 1393 ساعت 18:30 | بازدید : 1296 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

مفاخر آذربایجان

 

 

 


موضوعات مرتبط: مفاخر آذربایجان , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

آیا مطالب وبلاگ مورد پسند و استفاده شما قرار گرفته است ؟

آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 35
بازدید دیروز : 357
بازدید هفته : 467
بازدید ماه : 2697
بازدید کل : 497474
تعداد مطالب : 936
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

مرکز چاپ پوستر 3بعدی 09357724318

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آز وب,تکنولوژی,پزشکی,شعر,اخبار و آدرس azweb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 936
:: کل نظرات : 3

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 16

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 35
:: باردید دیروز : 357
:: بازدید هفته : 467
:: بازدید ماه : 2697
:: بازدید سال : 185982
:: بازدید کلی : 497474