چه کسانی از اینترنت ما استفاده می کنند؟
چهار شنبه 13 اسفند 1393 ساعت 23:9 | بازدید : 898 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 

امروزه با توجه به گسترش روزافزون استفاده از اینترنت بی‌سیم یا همان Fi و وجود روش‌ها و نرم‌افزارهای یافتن رمز این شبکه‌ها، یکی از مشکلاتی که اغلب دارندگان اینترنت بی‌سیم را دچار نگرانی کرده حفظ امنیت آن است.

 

آیا کسی بدون اجازه از اینترنت ما استفاده می‌کند؟ آیا رمز اینترنت ما را پیدا کرده‌اند؟ و سوال‌هایی از این نوع احتمالا تا به حال بارها از ذهن هریک از ما گذشته و موجب نگرانی ما شده و دلیل آن هم همان طور که اشاره شده، امنیت کم آن است.

بنابراین یکی از لازمه‌های داشتن یک اینترنت بی‌سیم امن، شناخت راه هایی است که از آن طریق بدانیم چه کسانی از اینترنت ما استفاده می کنند و در صورت استفاده غیرمجاز چگونه امنیت اینترنت خود را بالا برده و مانع استفاده از آن شویم.

چه کسانی از اینترنت ما استفاده می کنند؟
یک روش کاملا مطمئن برای پیداکردن افرادی که از اینترنت مودم شما استفاده می کنند (چه بی‌سیم و چه باسیم)، واردکردن آی‌پی روتر در مرورگر است.

هرچند بعضی از روترها این اطلاعات را به شما نمی دهند که البته تعداد آنها خیلی کم است. برای این کار با وارد کردن IP روتر خود در صفحه مرورگرتان، وارد آن شوید. اگر در این مورد نمی دانید، ابتدا (http://192.168.0.1) را بررسی کنید. 
اگر کار نکرد، در دفترچه راهنمای مودم به دنبال آن بگردید. گاهی اوقات این اعداد روی خود مودم نوشته شده اند. وقتی IP را وارد کردید، باید نام کاربری و پسورد یا گاهی اوقات فقط پسورد را وارد کنید. 
چنانچه پسورد را نمی دانید، به دفترچه راهنمای مودم مراجعه کنید و اگر آن را تغییر داده‌اید اما به یاد نمی آورید، با ISP (شرکت خدمات دهنده اینترنت) خود تماس بگیرید، مطمئنا آنها به شما کمک خواهندکرد.

زمانی که وارد شدید، به دنبال عبارت هایی مانند Attached device یا Device list یا Client list یا چیزهایی شبیه با این ها بگردید. توجه کنید این گزینه احتمالا در زیرشاخه های مختلف و در تب‌های مختلف پیدا می شود، بنابراین انتظار نداشته باشید خودش را سریع به شما نشان دهد.

وقتی آن را پیدا و روی آن کلیک کردید، می توانید فهرستی از IPها و دستگاه هایی را که از اینترنت شما استفاده می کنند یا کرده‌اند مشاهده کنید.

مشخص است که همه دستگاه ها حتما اسم ندارند و درواقع همیشه مشخص نیست چه رایانه هایی از اینترنت شما استفاده می کنند. منظور این است که نباید انتظار داشت که همیشه در قسمت Host name نام دستگاه ها مشخص باشد.
پس در این مواقع باید چه کرد؟ باید IP دستگاه خودتان را پیدا کنید. برای این کار در منوی استارت CMDو Enter را تایپ کنید و در پنجره باز شده تایپ کنید IPCONFIG و سپس Enter را بزنید. می بینید که در قسمت IPv۴address آدرس IP شما نوشته شده است.

وقتی که IPهای سارقان را پیدا کردید می توانید آنها را در قسمتی با نام IP filtering (یا مثل این) وارد کنید تا آنها را فیلتر کنید و اجازه دسترسی به آنها را ندهید.

اما به هر حال تغییر IP کار بسیار ساده ای است و نباید از این روش مطمئن بود، پس بهتر است به ادامه این متن هم توجه کنید.

چطوراینترنت بی سیم را امن کنیم؟
تغییر WEP به WPA یا WPA2
ابتدا باید وارد روتر خود شوید. حال به قسمت تغییر تنظیمات Wireless بروید که این مورد معمولا با نام Wireless setting مشاهده می شود. حال Security mode یا Security options را به WPA یا WPA۲ تغییر دهید.

اگرچه WPA2 امنیت زیادی دارد، اما ممکن است در بعضی از دستگاه ها کار نکند. اگر بعد از تغییر به WPA2 توانستید با دستگاه های مورد استفاده خودتان به اینترنت متصل شوید که بهتر است از همین Security mode استفاد کنید؛ در غیر این صورت این گزینه را به WAP یا در صورت موجود بودن به WPA2، WPA تغییر دهید.

SSID خود را مخفی کنید
شما می توانید نام مودم خود را مخفی کنید، در این صورت نام شما دیگر هیچ گاه نمایش داده نمی شود و درواقع خودتان باید به صورت دستی آن را وارد کنید. برای این کار باید به دنبال گزینه‌ای با نام Hide SSID در تنظیمات Wireless بگردید و آن را تیک بزنید. 



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


گوگل پلی امروز 3 ساله شد
چهار شنبه 13 اسفند 1393 ساعت 1:21 | بازدید : 955 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 گوگل پلی امروز 3 ساله شد 
==================
گوگل پلی امروز سه سالگی خود را جشن گرفت ،به همین مناسبت گوگل بسیاری از برنامه های پولی خود را با تخفیف ارائه کرده است.



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کاربران کروم، «پیش» از لود شدن وبسایت ها از وجود بدافزارها آگاه می شوند!
چهار شنبه 6 اسفند 1393 ساعت 12:51 | بازدید : 878 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 کاربران کروم، «پیش» از لود شدن وبسایت ها از وجود بدافزارها آگاه می شوند!
==============================================
تا پیش از این، هشدار در مورد وجود نرم افزارهای مخرب پس از وارد کردن دامنه در آدرس بار نمایش داده می شد. اما حالا گوگل تصمیم گرفته که برای در امان نگه داشتن کاربرانش، کمی سریع تر به وجود این نرم افزارها واکنش نشان دهد. اسکرین شات مربوط به این هشدار در تصویر بالای صفحه به نمایش در آمده است.

خوشبختانه این سیستم هشدار تازه باعث کاهش حجم بدافزارهایی خواهد شد که به صورت تصادفی دانلود شده و روی کامپیوترهای کاربران نصب می شوند.

این مسأله به ویژه در مورد وبسایت هایی سودمند واقع خواهد شد که مملو از بدافزار هستند و می توانند تنظیمات پیش فرض جستجوی شما را تغییر داده یا حتی یکی از صفحات خود را در هوم پیج مرورگرتان قرار دهند. این سایت ها همچنین قادرند شما را فریب داده و مجاب به دانلود بدافزاری جدید کنند.

شرکت مورد بحث همچنین تغییراتی را هم در نتایج جستجوی کاربران اعمال نموده و طبق گزارش منتشر شده از سوی آن «اکنون قابلیت سرچ گوگل حاوی سیگنال هایی است که توانایی تشخیص چنین سایت هایی را دارند. با این تغییر، شانس آنکه از طریق نتایج جستجوی خود به یکی از سایت های یاد شده هدایت گردید بسیار پایین می آید.» جهت دریافت آخرین بیلد کروم می توانید به وبسایت آن مراجعه نمایید.



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کد تلفن تمام کشورها وجزیره ها
یک شنبه 9 آذر 1393 ساعت 12:54 | بازدید : 1353 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

کد تلفن تمام کشورها وجزیره ها 

232 کشور و جزیره 

هر جا دلتون خواست زنگ بزنید !

 


موضوعات مرتبط: اطلاعات مفید کامپیوتری , ,

|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


سه ویژگی در گوگل کروم که معمولا دیده نمی شود
سه شنبه 27 آبان 1393 ساعت 1:49 | بازدید : 1238 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 ۱_ Other Devices

یکی از قدرتمند ترین قابلیت های کروم، توانایی همگام سازی خوب آن است و –نه تنها بوکمارک ها و گذرواژه ها را شامل می شود بلکه- امکان سینک تب های باز را نیز داراست { از Setting => Advanced sync Settings می توانید این قابلیت را اضافه نمائید}.
برای مثال اگر مرورگر کروم بر روی رایانه ها، اسمارت فون ها و یا تبلت های دیگر نصب شده باشد می توانید از یک یک آن ها برای دسترسی به تب های باز روی رایانه مبدا استفاده نمائید؛ ابتدا یک تب جدید را باز و سپس بر روی منوی Other devices موجود در گوشه پائینی آن تب کلیک کنید. اکنون لیستی دسته بندی شده از تب های باز را از تمامی موارد موجود در مروگر کروم را خواهید دید. بسیار دسترس اما غیر قابل تصور!


۲_ Recently Closed
همانطور که شاید بدانید، اگر به صورت تصادفی صفحه ای را ببندید، اگر مایل باشید می توانید سریعاً آن را با فشردن کلید های Ctrl-Shift-T پیدا نموده و اجرا کنید. با این حال، اگر موردی را بخواهید که به تازگی در آن نبوده اید یا حتی از مواردی باشد که در این لیست به دست آمده با استفاده از فشردن این کلید ها موجود نباشد چگونه عمل می کنید؟
چیزی که شما به آن نیاز دارید، لیستی از تمامی تب های بسته شده است که کروم آن را کاملا تحت پوشش خود دارد؛ هنگامی که در گوشه پائینی هستید به گزینه بعدی Other Devices دقت بیشتری کنید، منوی The Recently Closed همانجا قرار دارد. با کلیک بر روی آن ۱۰ تب پایانی بسته شده را مشاهده خواهید کرد.
۳_ Web Store
افرادی که جدیدا به مجموعه کروم می پیوندند، شاید از قابلیتی که گوگل از کتابخانه از برنامه ها به راحتی از وب استور در اختیارشان قرار می دهد آگاه نباشند.
اگر شما هم از دسته افرادی هستید که با آن برخورد نداشته اید، می توانید از همان گوشه درست در گزینه کنار آخرین تب ها بسته شده آن را مشاهده نمائید. سپس اگر بر روی Web Store کلیک کنید، مسیر اپ ها در تبی جدید بازخواهد شد. اکنون می توانید به جستجوی مواردی که برای نصب شدن نیاز دارید بپردازید.


موضوعات مرتبط: اطلاعات مفید کامپیوتری , ,

|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

آیا مطالب وبلاگ مورد پسند و استفاده شما قرار گرفته است ؟

آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5064
بازدید دیروز : 58
بازدید هفته : 5139
بازدید ماه : 7369
بازدید کل : 502146
تعداد مطالب : 936
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

مرکز چاپ پوستر 3بعدی 09357724318

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آز وب,تکنولوژی,پزشکی,شعر,اخبار و آدرس azweb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 936
:: کل نظرات : 3

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 16

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 5064
:: باردید دیروز : 58
:: بازدید هفته : 5139
:: بازدید ماه : 7369
:: بازدید سال : 190654
:: بازدید کلی : 502146